Goede-Leven-Foto

De “Goede Leven Foto” van deze week: :)Belegd broodje in een wegrestaurant in Scranton, de geboorteplaats van Joe Biden in Pennsylvania USA. Foto destijds op Google gezet, tienduizenden keren bekeken. Maar als een vegaburger je voorkeur heeft, ook prima natuurlijk! Laten we er samen voor zorgen dat er dagelijks brood is voor iedereen!

De “Goede Leven Foto” van deze week: Een groot aantal mensen in ons mooie dorp hebben het moeilijk vanwege Covid-19 gerelateerde problemen. Velen in quarantaine, soms ernstig ziek, soms echt geïsoleerd, afgezonderd van familie, niet wetend wat ze nog van het leven mogen verwachten. Wie nog wel de ruimte kan en mag zoeken, vindt dan in de door prachtige herfstkleuren getinte natuur nieuwe energie om er weer tegenaan te gaan en het goede leven terug te vinden en dit weer te delen met anderen…

De “Goede Leven Foto” van de week: Een plaatje op de Lemeler- of eigenlijk Archemerberg. Een prachtig stukje natuur waar je altijd weer op adem kunt komen en waar ook zomaar de ‘goede’ herder je pad kan kruisen! Dit schrijvende realiseer ik me echter ook dat dit niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Vooral in een tijd waarin mij juist nu het schrijnende bericht bereikt dat ivm Covid-19 onze Brugstede weer op slot gaat. Samen komen we er door, op z’n tijd de accu weer opladen is daarbij zeker noodzakelijk!

De “Goede-Leven-Foto” van de week. “Op dit moment is de maïsoogst in volle gang. De opbrengst in onze omgeving is uitstekend. De agrarische sector is er in de loop der jaren in geslaagd het steeds toenemende aantal monden in de wereld te voeden, in ieder geval op die plaatsen waar financiële armoede als gevolg van oneerlijke verdeling, dit niet belemmert.”