Goede-Leven-Foto

De Goede Leven “foto van de week”: Soms kom je het zomaar tegen in de natuur.
Een plek waar je in stilte met verwondering om je heen kijkt.

 

De “Goede Leven foto” van de week: Al weken lang verlichten ze op een prachtige manier midden in ons dorp het donker van de nacht… Als een soort voorbeeld voor ons mensen die dat eigenlijk ook altijd zouden moeten doen, overal ter wereld.

 

De “Goede Leven Foto-van-de-week”: Een ster aan de hemel, een licht puntje in deze donkere wereld. Jezus is geboren!
Soms moet je goed kijken en voelen om hém te zien, maar er is licht! Dat is het goede in dit leven!

De “Goede Leven Foto-van-de-week”: Het commentaar van de fotografe: we zien Vilsteren in de mist! Wat is de natuur mooi. Mijn grote vrind Arco geniet ook in deze moeilijke tijden, dat geeft weer nieuwe energie!

De “Goede Leven Foto-van-de-week”: De herfst is al weer zo ver gevorderd dat mensen weer lichtjes in de bomen hangen, zoals hier aan de Ommerweg.

 

De “Goede Leven Foto” van deze week: :)Belegd broodje in een wegrestaurant in Scranton, de geboorteplaats van Joe Biden in Pennsylvania USA. Foto destijds op Google gezet, tienduizenden keren bekeken. Maar als een vegaburger je voorkeur heeft, ook prima natuurlijk! Laten we er samen voor zorgen dat er dagelijks brood is voor iedereen!

De “Goede Leven Foto” van deze week: Een groot aantal mensen in ons mooie dorp hebben het moeilijk vanwege Covid-19 gerelateerde problemen. Velen in quarantaine, soms ernstig ziek, soms echt geïsoleerd, afgezonderd van familie, niet wetend wat ze nog van het leven mogen verwachten. Wie nog wel de ruimte kan en mag zoeken, vindt dan in de door prachtige herfstkleuren getinte natuur nieuwe energie om er weer tegenaan te gaan en het goede leven terug te vinden en dit weer te delen met anderen…

De “Goede Leven Foto” van de week: Een plaatje op de Lemeler- of eigenlijk Archemerberg. Een prachtig stukje natuur waar je altijd weer op adem kunt komen en waar ook zomaar de ‘goede’ herder je pad kan kruisen! Dit schrijvende realiseer ik me echter ook dat dit niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Vooral in een tijd waarin mij juist nu het schrijnende bericht bereikt dat ivm Covid-19 onze Brugstede weer op slot gaat. Samen komen we er door, op z’n tijd de accu weer opladen is daarbij zeker noodzakelijk!

De “Goede-Leven-Foto” van de week. “Op dit moment is de maïsoogst in volle gang. De opbrengst in onze omgeving is uitstekend. De agrarische sector is er in de loop der jaren in geslaagd het steeds toenemende aantal monden in de wereld te voeden, in ieder geval op die plaatsen waar financiële armoede als gevolg van oneerlijke verdeling, dit niet belemmert.”