Welke vacature vind jij leuk?

Gevraagd nieuw redactielid voor Onderweg

Na jarenlang redactielid van Onderweg te zijn geweest heeft dhr. Hulsink aangegeven te willen stoppen na de zomervakantie van 2024. Daarom zijn wij op zoek naar iemand die het leuk lijkt om het kerkblad van diverse informatie te voorzien. Dit gebeurt samen met een redactielid uit Lemele.
Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar kerkrentmeesters@brugkerk-lemelerveld.nl

Kerkenraad -Ouderling
We zijn nog op zoek naar één ouderling. We roepen de gemeente op met namen te komen! Kent u/ken jij iemand uit onze gemeente die geschikt is voor dit ambt, en heeft u/heb je iets van: ga die als kerkenraad eens benaderen? Aarzel dan niet om zijn of haar naam aan onze scriba Arjan Grootemarsink door te geven, scriba@brugkerk-lemelerveld.nl. Een bericht in de brievenbus van de Brugkerk doen op het adres Kroonplein 1 mag ook.
Maar misschien is deze functie ook wel iets voor jezelf?!! Aarzel ook dan niet om ook jezelf op te geven. Of vraag geheel vrijblijvend een gesprek aan met een andere ouderling of met de scriba en predikant.

 

ZWO-commissie
De ZWO-commissie is op zoek naar een nieuw lid. Mocht je een mooie taak, in een fijne commissie binnen de kerk willen vervullen, dan is de ZWO de aangewezen commissie. Wij komen een aantal keren per jaar bij elkaar om alles voor te bereiden, in een gezellige, ontspannen sfeer.

Dus zoek je mooi werk binnen de Brugkerk dat goed in te passen is in je dagelijkse drukte, zoek dan contact met 1 van de commissieleden.

Namens de ZWO- commissie: Linette Holsappel, Daatje Bergman, Jan Beukenkamp, Hermien Schrieken en Heidi Eghuizen

 

Special oproep: Gezocht!  Oppas voor de kinderen tijdens de dienst

Sinds twee weken zitten er weer wat meer gezinnen in onze kerk. Gezinnen met kinderen, prachtig! Deze mensen verblijven momenteel op camping Heidepark. Op de laatste moderamenvergadering is het idee ontstaan om tot het einde van hun verblijf op Heidepark eind maar elke zondag tijdens de eredienst een programma voor de kinderen aan te bieden in de jeugdruimte. Een heerlijk laagdrempelig programma dat niet al te diepgaand hoeft te zijn. Dit omdat er ook een taalbarrière is. We zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden dit te doen. Dat hoeft niet per se iemand van het jeugdwerk te zijn of iemand die de weekpreekgroepen leidt, ook al mag dat natuurlijk wel! Ook anderen, ouderen die goed met kinderen om kunnen gaan en dat leuk vinden, zijn hartelijk welkom zich te melden. We hopen dat we met een paar meer mensen zijn, zodat we een rooster kunnen opstellen voor die paar weken. Ook de andere kinderen worden van harte uitgenodigd om tot eind maart weer eens meer naar de kerk te komen omdat er op dit moment elke zondag iets voor hen wordt georganiseerd. Welkom!

Je als ‘leiding’ opgeven kan bij onze jeugdouderling Jeltje Anna Schuurman, jepe@brugkerk-lemelerveld.nl