Welke vacature vind jij leuk?

Themadienstcommissie zoekt mensen
Zoals jullie waarschijnlijk weten, is er binnen de Brugkerk een themadienstcommissie.  We zijn een enthousiaste groep, maar zijn eigenlijk constant op zoek naar nieuwe inspiratieWie wil ons (incidenteel) helpen?  We zijn op zoek naar mensen van alle leeftijden.  De voorbereiding van een dienst neemt ongeveer 2 avonden en 1 dienst van je tijd in beslag.
Lijkt het u / je wat, om ons voor een keer te helpen? Meld je dan aan bij ds. Kees Benard, of schrijf je in op de lijst in de kerk. Wil je eerst wat meer weten? Neem gerust contact met ons op. Harm Meijer, Hannie Warmelink, Judith Warmelink, Lianne Frericks, Marlon Voorhorst, Jeltje  Anna Schuurman,Hanna Moubayed, Linet van der Kolk .
Beamteamers
Iedere zondag is er weer een mooie beamerpresentatie in de kerk en wordt de hele orde van dienst geprojecteerd op de muur. Het is een vaste, trouwe groep die dit al jaren doet, maar deze groep kan wel wat versterking gebruiken. Iedereen die een beetje overweg kan met PowerPoint is welkom in het Beamteam. Ik wil met name de ouders en grootouders vragen om aan hun kinderen of kleinkinderen te vragen of zij dit misschien een leuke uitdaging vinden. Het is een mooie manier om ervaring op te doen. Meer informatie over het Beamteam is te krijgen via