Startinfo

Winteractiviteiten 

Ook voor het komende winterseizoen wordt weer over een aantal activiteiten nagedacht.

Dit jaar maken wij er een meer algemene gespreksgroep van. Een gespreksgroep die een zestal keren bij elkaar komt en praat over ‘Het Goede Leven’.  (Jaarthema PKN) Wat zijn onze eigen ervaringen? Door wie of wat laat jij je inspireren? Tijdens de bijeenkomsten laten we ons bezielen door diverse teksten en uitspraken uit de Bijbel, de krant of wijze boeken. Zo geven beroemdheden uit ons land al jaren in de zaterdageditie van de krant  TROUW, hun visie op de 10 geboden. En heeft een aantal eigentijds denkende predikanten een mooi boek geschreven over de ‘levenskunst’ en ‘mooi, goed en waarachtig leven’ met thema’s als: omgaan met mislukkingen, het hebben van humor en de behoefte aan genieten en over thema’s als tolerantie, of woede. Of  ‘je gezegend weten’.

 

Lees elke dag iets nieuws!! Sinds 5 oktober wordt er elke dag iets nieuws op de facebook-pagina van onze Brugkerk geplaatst. Elke dag iets anders! Deze zaken verzamelen we op onze website overzichtelijk bij elkaar. Zie het Snelmenu.

Elke maandag publiceren wij het “GOEDE-LEVEN-KOOKRECEPT” van de week.
Elke dinsdag publiceren wij het “GOEDE-LEVEN-CITAAT” van de week
Elke woensdag kunt u er lezen het “GOEDE-LEVEN-LIED” van de week
Elke donderdag gaat het over “HET BUITENLEVEN VAN HET GOEDE LEVEN”
Elke vrijdag over de “GOEDE-LEVEN-WELLNESS-WEETJES” van de week
Op zaterdag publiceren we de “GOEDE-LEVEN-FOTO” van de week
En op zondag de “GOEDE-LEVEN-RUSTDAG” met een inspirerende tekst, een gedicht of liturgische gedachte, met een foto van de liturgische bloemschikking van die zondag.

OPROEP: HELP MEE DE RUBRIEKEN TE VULLEN met informatie? Stuur je recept, gedicht, lied, foto of gedachte naar Georg Naber, gnaber.vdm@gmail.com, of naar onze scriba Gerda van Beesten. scriba@brugkerk-lemelerveld.nl