Seizoen: 2023 -2024

Diverse activiteiten, Samen Brugkerk

Vacature
Gevraagd nieuw redactielid voor Onderweg
Na jarenlang redactielid van Onderweg te zijn geweest heeft dhr. Hulsink aangegeven te willen stoppen na de zomervakantie van 2024. Daarom zijn wij op zoek naar iemand die het leuk lijkt om het kerkblad van diverse informatie te voorzien. Dit gebeurt samen met een redactielid uit Lemele. Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar kerkrentmeesters@brugkerk-lemelerveld.nl

Meer vacatures vind je onder Aktiviteiten

 

Vastenmaaltijden
In de Veertigdagentijd, de periode voorafgaande aan Pasen, vonden er in de Brugkerk op de donderdagavond vastenmaaltijden plaats.

De recepten staan onder AKTIVITEITEN en dan MAALTIJDRECEPTEN

 

‘De wereld van het geloof’ –  een intro- en updatecursus 

Religie is best in tegenwoordig. Maar religies staan ook onder kritiek. Komt er niet veel ellende vandaan? Toch valt er op dat gebied ook veel moois te beleven. Miljoenen mensen hebben er steun aan en baat bij en laten zich er door inspireren.

Hoe zit dat allemaal in elkaar? En hoe sta jij erin? Zou jij het daar best weleens met anderen over willen hebben en er meer over willen horen?

Meld je aan voor een reeks bijeenkomsten over ‘De wereld van het geloof’. Als doelgroep mikken we vooral op de jongvolwassenen en de tot zeg maar veertigjarigen. Maar heb je zin ook als ‘oudere’ een update in je geloof te ontvangen, geef dat dan ook even door.

We gaan het met elkaar hebben over vragen als: wat zit er allemaal precies achter God, de verhalen in de Bijbel, de kerk en haar rituelen en al die dingen? Heb je al gemerkt dat jou op het gebied van de spiritualiteit bepaalde dingen zelf zeer aanspreken? Of ben je nu nog vooral een zoeker die graag eens wil (be)kijken naar wat er allemaal mogelijk is?

Dan is deze kring vast wel iets voor jou!

Tijd, frequentie en plaats van het samenkomen bepalen we helemaal zelf, afhankelijk van met hoe velen we zijn en wat het handigst uitkomt. Het maakt niet uit wie je bent: lid of geen lid van de Brugkerk, helemaal lyrisch van religie of juist er helemaal wars van. Welkom!

Bel of whatsapp voor meer informatie of om je aan te melden naar 06-107.68.723 of mail naar gnaber.vdm@gmail.com.