Beamteam, camera en geluid

De diensten in onze Brugkerk, worden ondersteund door een groep vrijwilligers die het geluid, de camera’s en de beamer bedienen. Onze kerk heeft de beschikking over uitstekende apparatuur en met deze mogelijkheden kunnen we de diensten ondersteunen met beeld en geluid. Zowel belangrijk voor de bezoekers in het kerkgebouw als voor de mensen die de diensten rechtstreeks digitaal bekijken of op een later moment terugkijken via Kerkdienstgemist. Want we weten dat dit ook een groot aantal mensen zijn die digitaal de diensten volgen.

Tijdens de kerkdienst zijn we met drie personen. We zitten achterin de kerk achter een speciaal daarvoor ingerichte desk met de bedieningsapparatuur. De  voorganger en de organist hebben een aparte tablet bij hun plek om de presentatie te kunnen volgen zonder zich te moeten omdraaien naar het grote scherm.

 

 

In verband met de privacy, hangt er in de Kerk bij binnenkomst een bordje, waarop je kan zien dat de diensten worden opgenomen en uitgezonden via Kerkdienstgemist.nl.