Oppasdienst

 

 

Iedere zondag is er oppas voor de allerkleinsten. Er zijn vrijwel altijd twee vrijwilligers aanwezig, zodat er genoeg tijd is voor het verzorgen en begeleiden van baby’s en peuters, maar ook aandacht is voor de kinderen die graag een spelletje willen doen of graag een boekje lezen. Meestal krijgen de kinderen ranja met een klein koekje. 

Als je je kind voor het eerst komt brengen is het fijn om wat meer tijd te hebben, zodat je kind kan wennen en jij nog iets kunt vertellen. Verder is het prettig om voor de hele jonge kinderen precies te weten wat ze wel en niet mogen eten en drinken. Ook een gevulde verzorgingstas komt soms goed van pas!

Tijdens doopdiensten zijn er veelal extra vrijwilligers om de kinderen te begeleiden. Juist dan is het verstandig om op tijd te komen met je kind als hij of zij nog nooit naar de oppasdienst is geweest, want er zijn dan vaak veel kinderen in de oppasruimte.

Als je de Brugkerk binnenkomt bevindt de oppasruimte zich rechts achterin de kerkzaal.

Je bent samen met je zoon of dochter van harte welkom!

Wil je je opgeven als vrijwilliger, dan kun je je melden bij een leidster op zondag of contact opnemen met Bas Kostense. Bellen of mailen kan ook, zie hiervoor telefoonnummer en mailadres onder Contact.