Mystery Connectors gezocht

Wat vliegt een jaar toch weer snel voorbij. De lente is weer begonnen en Pasen is geweest.  Voor ons als Stuurgroep Jeugd en natuurlijk de tieners van groep 8 tijd om ons bezig te gaan houden met Project M.  Hier en daar hebben we al gehoord dat de tieners er ontzettend veel zin in hebben.  Maar we hebben natuurlijk wel Mystery Connectors nodig om dit project weer tot een succes te maken.  Hiervoor zijn we de volwassenen uit onze gemeente nodig. ilt u ons helpen door u op te geven als eMCie?

Wat is project M in het kort?
U wordt als eMCie gekoppeld aan een tiener uit groep 8. Hiermee schrijft of mailt u één of meerdere keren per week.  De tiener moet er door middel van vragen stellen achter komen wie u bent. Dit moet zo lang mogelijk geheim blijven. Het project begint op zondag 14 mei en eindigt op zondag 11 juni tijdens de Overstapdienst. Voordat het project start zal er nog een informatieavond gepland worden om alles uit te leggen.
Lijkt het u leuk om een paar weken gekoppeld te zijn aan een tiener uit onze gemeente geef u dan op bij Jeltje Anna Schuurman. U mag een mail sturen naar: jeltjeanna87@hotmail.com of bellen of appen naar: 06-18226300.  Groetjes Stuurgroep jeugd.