De enige echte ‘Gelovige liederen top 10’ Geef je liederen op!

Al eeuwenlang worden er binnen de christelijke traditie prachtige liederen gezongen, psalmen en gezangen, in de oude of de nieuwe berijming, liederen van Johannes de Heer, Jan Wit of Huub Oosterhuis, liederen van de monniken en nonnen in de kloosters, kinderliedjes van Elly & Rikkert, opwekkingsliederen of echte gospels, gregoriaanse gezangen of koorpartijen van Bach, Händel of Schubert. Tegenwoordig heb je ook al christelijke RAP-songs! ONZE VRAAG IS: WAT IS UW EN WAT IS JOUW PEROONLIJKE TOP 5? Stuur ze op!

OPROEP!
Een paar keer riepen we iedereen op om voor een Top2000dienst liederen aan te leveren. Dat waren meer algemene liederen. Nu willen we een oproep plaatsen om hetzelfde te doen voor wat betreft LIEDEREN UIT DE WERELD VAN HET GELOOF. Wat is jouw persoonlijke ‘Gelovige liederen Top 5’? Lever ze in bij onze scriba Gerda van Beesten of bij Georg Naber via het emailadres gnaber.vdm@gmail.com, telefonisch of als appje via het mobiele nummer 06-10.76.87.23 of door je briefje bij de pastorie in de bus te doen, op het adres Kroonplein 3.

ZONDAG 29 JANUARI
Met een voorbereidingsgroep gaan we kijken welke liedvoorstellen binnen komen en EEN GEZAMENLIJKE TOP 10 SAMENSTELLEN die we op ZONDAGOCHTEND 29 JANUARI met elkaar gaan zingen of laten zien of horen. Wie weet, misschien komen er wel zo veel liedvoorstellen binnen dat we er meerdere diensten mee kunnen vullen? Kom maar op met de liederen!
Al vast hartelijk dank voor het meedoen