Oproep – help mee de Top2000dienst voor te bereiden!

We zijn al aardig op weg naar eind van dit jaar! Ook dit jaar willen we weer een feestelijke dienst met elkaar houden op Oudejaarsavond om 19.00 uur. We zitten te denken een avondviering in de vorm van een Top2000dienst, zoals we die al een aantal keren met elkaar hebben beproefd. Een oproep om bepaalde liedsuggesties aan te leveren gaat vast nog verschijnen in een van de volgende uitgaven van Onderweg. Onze vraag is nu: wie heeft zin om eenmalig mee te doen met de voorbereiding van de dienst en mee te helpen bij de uitvoering daarvan? Vind je dit soort diensten leuk, meld je dan aan bij ds. Georg Naber, tel. 06-10 76 87 23 of gnaber.vdm@gmail.com; dan gaan we samen met een groepje mensen aan de dienst fris en creatief vorm en inhoud geven.