Oproep vrijwilligers voor verduurzaming Brugkerk

Afgelopen winter zijn we met de cie. Verduurzaming bezig geweest met het in beeld krijgen van de mogelijkheden en kosten van de diverse onderdelen.
Met ondersteuning van een Provinciale subsidie regeling voor verduurzaming, en voor de provincie belangrijke CO2 reductie, hebben we gebruik gemaakt van deze regeling en de aanvraag eind mei ingediend. Uiterlijk eind augustus krijgen we bericht of de aanvraag wordt gehonoreerd. Voor de uitslag mogen we geen opdracht tot uitvoering geven!

Om de onkosten te beperken, willen we een onderdeel van het plan met vrijwilligers uitvoeren. Het dak bitumen dient vervangen te worden, om extra isolatie en een nieuwe afdeklaag te kunnen aanbrengen. Vanwege lekkage is onzeker hoe de toestand van de onder beplating is. En dienen er meer of minder platen vervangen te worden. Dit onderdeel willen we graag met vrijwilligers uitvoeren. Binnenkort willen we in klein comité een proefstuk loshalen om een indruk te krijgen van de onder beplating, en een inschatting te maken van benodigd materiaal en de tijd voor de uitvoering van de reparatie. Daarom zijn we opzoek naar +_ 10 vrijwilligers die met deze klus willen helpen.

Enkele vakmensen zijn beschikbaar nu zoeken we nog mensen voor hand en spandiensten, voor op het dak, voor op de steiger en ook voor op de grond! Werktijden en beloning is in overleg!
Voor aanmelden en informatie kunt u contact op nemen met Bram de Vos 06-12171403. Wij zien uw aanmelding gaarne tegemoet.

Hartelijk dank namens de KRM.