Kerstactiviteiten Bloemschikken en Seniorenkerst

Bloemschikken voor Kerst op 12 december
Op dinsdag 12 december ben je om 19.30 uur van harte welkom in de Brugkerk om, onder de inspirerende leiding van Reina Masman en Henny van Eerbeek, een kerststukje/krans te maken. Het is fijn als jezelf een mandje, schaal, krans of bakje en een mesje of tangetje meebrengt. Verder zou je ook steekschuim, mos, buxus en eventuele kerstversierselen b.v. dennenappeltjes, kaarsjes mee kunnen nemen. Voor verdere aanvullingen wordt gezorgd. We stellen een kleine vrijwillige bijdrage op prijs. Je kunt je opgeven bij Lia Boonstra: c.h.boonstra64@gmail.com of 06 – 13 73 31 57

 

Uitnodiging seniorenkerst 2023
Op woensdag 13 december willen wij samen met u het seniorenkerstfeest vieren in de Brugkerk. Er wordt een broodmaaltijd geserveerd. U bent allen van harte welkom om hieraan deel te nemen.

Aanvang van deze middag is 16.30 uur. Wie niet zelfstandig kan komen kan dit bij de opgave melden. Wij zullen dan voor vervoer zorgen.

 Het geheel zal ongeveer 20.00 uur afgelopen zijn. De liturgie is te volgen op www.kerkdienstgemist.nl en begint om 18.30 uur. De seniorenouderlingen, diaconie en vrouwenvereniging Drieklank hopen er een gezellige kerstmiddag/avond van te maken.

Opgave uiterlijk 8 december bij:
Gé Schutmaat tel. 06 – 50 46 87 64

Aly Schuurman tel. 06 – 10 60 82 57