ZWO Nieuws

Klein project 2024.   Voor 2024 zijn wij weer op zoek naar een nieuw klein project. De afgelopen jaren was dit een project die vanuit gemeenteleden is aangedragen.     Een project met een connectie binnen de Brugkerk.

Ook voor het komend jaar zijn we daar weer naar op zoek.  Ken of ben jij iemand die een groot hart toedraagt aan een mooi project dan horen wij dat graag.  Misschien kan dat het nieuwe kleine project zijn voor 2024. Geef je idee door aan 1 van de onderstaande leden van de commissie.

ZWO-commissie

De ZWO-commissie is op zoek naar een nieuw lid. Ben jij op zoek naar een  gezellige commissie die een bijdrage te levert aan het vrijwilligerswerk van de Brugkerk, meld je dan bij ons aan.

Wij wachten op jou!

Hartelijke groet van,
Linette Holsappel
Jan Beukenkamp
Hermien Schrieken
Daatje Bergman
Heidi Eghuizen