Oproep van het Jeugdwerk

Over een tijdje, in de ochtenddienst van zondag 11 juni, stappen een vijftal jongeren van de Brugkerk over van de leeftijd van de basisschool en de kindernevendienst naar de leeftijd van het voortgezet onderwijs en in onze gemeente naar andere, oudere jeugdgroepen. Een bijzonder moment in het leven van iedere tiener:
JE NEEMT EEN SOORT VAN AFSCHEID VAN JE KINDERTIJD EN WORDT AL EEN BEETJE VOLWASSEN!

Aan de vijf jongeren die gaan ‘overstappen’, willen we graag iets meegeven voor hun verdere levensweg. Het lijkt ons leuk om ieder van deze kinderen een ‘overstapmap’ te overhandigen, met allemaal leuke bijdragen van ons, de andere gemeenteleden die al wat ouder zijn (of nog wat jonger)!

Vandaar deze OPROEP: MAAK VOOR HEN EEN LEUK A4TJE MET IETS VAN EEN BOODSCHAP OF GROET EROP, ‘t maakt niet uit wat het is: een leuke wens, een zegenspreuk, een gedicht of lied of een leuk verhaal om zich aan te spiegelen… En doe dit a4tje vervolgens in de bus bij onze jeugdouderling Jeltje Anna Schuurman. Ze woont op het adres WATERINKWEG 39A. Het a4tje naar haar mailen kan natuurlijk ook: jeltjeanna87@hotmail.com.

Graag zien we ieders bijdrage voor aanstaande maandag 5 juni tegemoet. Al vast hartelijk dank!