Aankomende zondag is het feest: Pinksteren

We vieren a.s zondag met elkaar het feest van Pinksteren en de uitstorting van de heilige Geest in ons hart en in ons leven. De musici ROOS EN TESS CUPPEN zijn in de viering te gast. Zij voegen met hun grote zangtalent, begeleid door de gitaar, zeker iets toe aan de viering, maken er iets heel bijzonders van! Samen met Anky Pekkeriet op het orgel, Rik Linthorst als zondagskind dat de kaarsen aansteekt en ds. Georg Naber als voorganger, hopen we met elkaar prachtig uit te komen bij waar het met Pinksteren over mag gaan: bij het oplaaien van het vuur en de liefde! Bij nieuwe bezieling en kracht! Bij een frisse wind die gaat waaien en bij nieuwe moed! Bij onze tongen die losgemaakt worden, omdat een nieuwe adem ons enthousiasmeert en gedreven laat zijn! Bij onze dorst die eindelijk wordt gelest! Als er op zondag 5 juni maar een kleine fractie van dit alles ‘loskomt’, wordt de ochtenddienst heel bijzonder.

Last but not least: de derde collecte is bestemd voor het kleine project. De Stichting Kinderhulp Beregsász.