Ommer Mannenkoor

Op zondag 3e Advent 11 dec is het Ommer Mannenkoor bij ons te gast en dat wordt heel bijzonder. Ze luisteren de ochtenddienst op met het zingen van tal van bekende liederen die goed passen bij de tijd van Advent. Gezinus Veldman zal op zijn eigen onvervalste, enthousiaste manier als dirigent leiding geven aan het koor, aan pianospel en aan onze samenzang.

En op wo 14 december geeft het ook haar jaarlijkse kerstconcert in de Gereformeerde Kerk in Ommen. Aanvang 19.30 uur. Het wordt een uniek concert want het strijkkwartet Che Vanno speelt op instrumenten die gemaakt zijn door het koorlid Gerrit Veerman. De instrumenten heten dan ook de ‘Ferryman Strings’ (Veerman Strijkers). Het strijkkwartet staat onder leiding van Chloë Elsenaar. Verder werken mee Frank van Elburg op trompet en Obed Redder op buisklokken. En natuurlijk dirigent Gezinus Veldman die daarnaast ook als pianist optreedt. Hij heeft een gevarieerd programma samengesteld met zowel bekende, als minder bekende liederen uit diverse werelddelen. De entree is €10,00 in de voorverkoop bij de leden. Kaarten zijn ook te krijgen bij De Readshop in Ommen (Kruisstraat 3).