kerktelefoon
Voor hen, die de diensten niet bij kunnen wonen, is er de mogelijkheid de dienst via de kerktelefoon of 27MC-installatie te beluisteren.
Neem contact op met de contactpersoon.

bloemengroet
De bloemen, die in de kerk staan worden als groet van de gemeente na afloop van de dienst naar twee mensen gebracht. U kunt mensen voordragen voor een bloemengroet.

organistorganisten
De diensten worden ondersteund door een team van organisten. Neem contact op met één van de organisten.

gesprek met ouderling of predikant
Voor een gesprek met uw wijkouderling of predikant, neemt u rechtstreeks contact op met hem of haar. In het overzicht van de wijkindeling vindt u uw wijkouderling. Ook kunt u uw wens doorgeven via uw contactpersoon.

bezoekteam
Leden van het bezoekteam brengen met bepaalde regelmaat gezelligheidsbezoekjes aan senioren of aan gemeenteleden die aan huis gebonden zijn en daar prijs op stellen. Vindt u het fijn bezocht te worden, laat het dan weten aan de contactpersoon.

wijk-, jeugd-, of seniorenouderling
Ben je jonger dan 21 jaar, dan kun je terecht bij één van de jeugdouderlingen. Bent u tussen de 21 en 80 jaar, dan kunt u terecht bij uw wijkouderling. Bent u 80 jaar of ouder, dan kunt u terecht bij één van de seniorenouderlingen. Wanneer van een echtpaar één van beiden 80 jaar of ouder is, vallen zij beiden onder de zorg van de seniorenouderling.

ZWO
Zending, Werelddiakonaat en Ontwikkelingssamenwerking (ZWO) is de lokale commissie die jaarlijks voor een groot en klein project geld inzamelt. Contactpersoon is Sietske Heuver, telefoon 0572 37 27 13, zwo@brugkerk-lemelerveld.nl

Hieronder de eerste 8 nieuwsberichten van afgelopen jaar in deze categorie. Oudere berichten kunt u in het balkje rechts zelf zoeken.

[ic_add_posts category=’omzien’ showposts=’8′]

Winterwerk 2015-2016