Het thema van de oecumenische tentviering dit jaar is “Kijk uit je doppen!!” Wat zien we wel en wat zien we niet? Zien we elkaar? Of alleen onszelf en wat ons goed uitkomt?

De viering is op zondagochtend 13 augustus om 10:30 uur op het feestterrein in Lemelerveld en wordt georganiseerd door een groep mensen vanuit de H. Hartparochie en de Brugkerk uit Lemelerveld.

De voorgangers van deze viering zijn dominee Kees Benard en pastor Gerard Noordink. Het is een viering die laagdrempelig is en waar veel mensen op af komen. We weten ondertussen van de laatste jaren dat de voorgangers een sketch doen om het onderwerp van de viering op humoristische wijze uit te beelden. We zullen ons dit jaar ook weer laten verrassen, maar een tipje van de sluier is, dat het anders zal zijn dan voorgaande jaren.

Wat ook anders is, is dat er dit jaar geen gelegenheidskoor gaat zingen, maar dat Muziekvereniging Polyhymnia en het duo Elien Meijer en Raymon Arnold voor het muzikale deel van de viering zullen verzorgen.

Normaliter wordt de viering goed bezocht door zo’n 600 personen. Veelal gezinnen, maar ook campinggasten, iedereen is welkom. Ook de allerkleinsten kunnen mee, voor opvang is gezorgd.

Kinderen hebben voor de vakantie al een gezellige knutselmiddag gehad en kaarten gemaakt. Tijdens de viering wordt daar verder op ingegaan. En na de viering kunt u deze kaartjes kopen. De opbrengst is weer voor een plaatselijk goed doel. Na de dienst is er gezamenlijk koffiedrinken.

U bent van harte welkom om deze viering te gaan meemaken.

Winterwerk 2015-2016
Activiteiten 2015

Ochtendviering

begint: 22 oktober 2017 / 09:30

plaats: Brugkerk Lemelerveld

info: ds. B.W. Marsman