minimaSociaal Steunpunt Kerken (SSK) wil dit jaar in ons dorp bij de minima een pakket bezorgen voor de paasdagen. Om deze pakketten gevuld te krijgen willen wij een beroep op u doen. Tijdens de veertigdagen tijd willen wij u vragen om houdbare (minimaal 4 weken nog houdbaar) producten aan te leveren. Van deze producten zal SSK dan de pakketten maken en voor de paasdagen bezorgen bij de minima. Door de samenwerking van de plaatselijke kerken en SSK kunt u de producten inleveren bij zowel de RK kerk, de GKv kerk en bij de Brugkerk. Dit kan op de zondagen 26 maart, 2 april en 9 april 2017, voor of na de dienst.

Dankzij de medewerking van de Coop kunnen wij gebruik maken van een aantal winkelwagens en zal er ook een winkelwagen voor de actie in de Coop staan waarin u de producten voor de minima kunt doen.  Doet u ook mee? Namens de minima alvast hartelijke dank,  Sociaal Steunpunt Kerken

Winterwerk 2015-2016
Activiteiten 2015