passion4kidsOp zaterdagavond 15 april wordt om 18.30 uur in de Brugkerk een eerste Passion4Kids dienst gehouden. Tijdens die bijeenkomst wordt door kinderen van groep 6 het paasverhaal uitgebeeld en verteld. De vertelling wordt afgewisseld met liedjes net als in de Passion zoals we die voor volwassenen kennen. Mieke Bruins begeleidt de kinderen hierbij op de piano.

In een korte tijd is tijdens het kinderleerhuis voor groep 6 met veel enthousiasme van leiding, ouders en kinderen dit stuk opgezet. De teksten werden ingestudeerd, de liedjes gerepeteerd en het decor werd in elkaar geknutseld tijdens de drie kinderleerhuismiddagen. En nu is het bijna zover.

Iedereen mag de dienst meemaken en we hopen dan ook op veel belangstelling! Het paasverhaal heeft natuurlijk indrukwekkende gedeelten, zo zal even het licht uitgaan, maar omdat het buiten nog licht is verwachten we dat het voor jongere kinderen niet te spannend wordt. Ook qua beelden hebben we daar rekening mee gehouden.

Een dienst dus voor iedereen: jong en oud!

Winterwerk 2015-2016
Activiteiten 2015