Het kunst- ekunstn cultuurweekend valt in 2017 op 6 en 7 mei. De kunstwerken van, Jeffery Brok, Emily Hagemeijer, Diane Ligtenberg en Edith Dijk worden geëxposeerd. De stijlen zijn heel verschillend en maken er een veelzijdige tentoonstelling van. Ook voor de kinderen zijn er leuke activiteiten.

Het thema van dit jaar is “Binnenste Buiten”.

We willen dit jaarweer doopjurken tentoonstellen en iedereen wordt dan ook van harte uitgenodigd om de eigen doopjurk te laten zien. Het zou leuk zijn als u een kaartje met informatie over de eigenaar en herkomst van de jurk zou willen toevoegen. U kunt de jurk brengen in de ochtend van 5 mei vanaf 9 tot 10 uur of ’s avonds 19 -20 uur. Ook op zaterdagmorgen voor 10 uur kunt u de jurk nog brengen.
Graag op een kleerhanger.

Voor het kunstweekend is de kerk geopend van 10-17 uur. I.v.m. de kerkdienst is de expositie op zondag om 11 uur open.

Winterwerk 2015-2016
Activiteiten 2015