Ter gelegenheid van de Nacht zonder Dak is de dienst van de Brugkerk op 10 september op het terrein van scouting ‘De Verbinding’ aan het Zwembadlaantje in Lemelerveld. De aanvang van deze bijzondere dienst is 9.30 uur.

In de nacht van 9 op 10 september wordt op het scoutingterrein de Nacht zonder Dak gehouden. Jongeren overnachten die nacht in zelfgemaakte hutjes van kartonnen dozen om geld op te halen en aandacht te vragen voor straatkinderen in de derde wereld. Op zondag 10 september organiseert de Brugkerk een korte kerkdienst, waarin we samen met de jongeren ontbijten en naar hun verhalen luisteren.
Iedereen die mee wil doen is van harte welkom!
We willen bezoekers vragen om zelf ontbijt mee te nemen, ruim genoeg voor hen zelf, zodat ook de jongeren kunnen mee-eten. Voor koffie, thee, melk en karnemelk wordt gezorgd.

De dienst begint om half 10 en is op het scoutingterrein, naast de sporthal, aan de kant van het Zwembadlaantje.
Bij regen kunnen we in het scoutinggebouw terecht.

Winterwerk 2015-2016
Activiteiten 2015