Jongerenwerker

Hee hoi,

Ik ben Brianne, jongerenwerker in de Brugkerk. Ik breng graag tijd door met jongeren van alle leeftijden. Dat brengt me ontzettend veel en ik word er ook gewoon erg blij van.

Wat zijn jouw vragen, twijfels, overtuigingen? Hoe sta jij in het leven en wat vind je belangrijk? Dit zijn vragen die alle ruimte krijgen in het jeugdwerk en die onmisbaar zijn! Niet alleen onmisbaar voor de kerk, omdat we zo een geloofsgemeenschap blijven die in beweging is en niet vastroest. Maar ook om echt contact te hebben, van elkaar te leren en elkaar te inspireren.

Wat jij vindt en denkt doet er toe!

Ik vind het belangrijk dat er een plek voor je is, waar je jezelf kunt zijn. Waar niet prestatie, hoe goed je kunt leren of hoe populair je bent de norm is, maar waar je even tot rust kunt komen. Waar je lol kunt hebben en kunt nadenken over wat je nou eigenlijk wil met je leven.

Dat is waar mijn hart ligt. Ik doe dit werk omdat ik van jongeren hou en op allerlei momenten in het contact met hen een stukje hemel op aarde zie. Dat is waar het voor mij om draait en het is de kern van mijn geloof: goed leven met elkaar, ook al kijk je anders tegen de dingen aan.

Ik ben verder gek op muziek, chocola en katten. Woon samen met mijn 2 dochters in Deventer, Netflix graag (als ik er de tijd voor vind) en heb mijn eigen bedrijfje waarin ik onder andere mooie dingen mag doen met muziek en coaching.