Kerkdiensten alleen digitaal

Kerkdiensten in de komende weken alleen digitaal.  Helaas moeten wij u meedelen dat wij als kerkelijke gemeente vanwege de landelijke lockdown hebben moeten besluiten al onze kerkdiensten, ook de ochtenddiensten, en de diensten rondom kerst en de jaarwisseling, uitsluitend als kerkdienstUITZENDINGEN te houden, dus ZONDER KERKGANGERS te vieren. Alleen de ‘essentieel’ meewerkenden zijn dan in het kerkgebouw aanwezig. De diensten worden dus wel ‘live’ gevierd, maar zijn uitsluitend TE VOLGEN VIA KERKDIENSTGEMIST.NL, afgestemd op de Brugkerk, en de kerktelevisie waarop sommigen kerkleden zijn geabonneerd. Helaas heeft ook Polyhymnia voor de kerstochtend moeten afzeggen. In plaats daarvan verheugen we ons op de komst en de bijdragen van de fluitist Radboud Scheifes en onze organist Wim Pardoen.