Gemeenteavond

Donderdag 11 november – 20.00 uur in de Brugkerk.
In het afgelopen jaar konden we hem vanwege de coronamaatregelen niet houden, maar dit jaar wel: de gemeenteavond. Zet de gemeenteavond al vast in je agenda, en wees van harte welkom! We hebben het over het reilen en zeilen van onze gemeente in de afgelopen twee jaar en over de recente ontwikkelingen en plannen voor de komende tijd. We staan ook stil (dat is zelfs het hoofdagendapunt) bij het jubileum van ons als plaatselijke kerkelijke gemeente. De Brugkerk als gemeenschap (niet als gebouw, maar wel als gefuseerde gemeenschap van mensen) bestaat sinds vorig jaar al weer 25 jaar! Jan Feberwee heeft een prachtig boek over de geschiedenis van onze gemeente geschreven, met veel beeldmateriaal erbij. Dit boek zal op de vergadering worden gepresenteerd en veel van het schitterende beeldmateriaal ook worden vertoond! Van harte aanbevolen, welkom!!

AANDACHT VOOR PRIVACY
Op de gemeenteavond van 11 november a.s. zal er aandacht worden besteed aan 25 jaar Protestantse Gemeente Lemelerveld. Jan Feberwee heeft hierover een fotoboekje gemaakt. Tijdens de gemeenteavond, die alleen toegankelijk is voor gemeenteleden, willen wij foto’s en het boekje zelf presenteren. Mogelijk komt er ook nog de optie om het boekje aan te schaffen. In het boekje en tijdens de presentatie zullen (oud)gemeenteleden zowel op foto als met naam als bijschrift zichtbaar zijn. Het is voor ons niet mogelijk om vooraf alle personen die met foto en/of naam in het boekje staan in te lichten en te vragen of er in het kader van privacy bezwaren zijn. Mocht u op voorhand bezwaar hebben tegen het mogelijk zichtbaar zijn van een foto van u en/of uw naam, dan verzoeken wij u een mail te sturen naar de scriba. Wij zullen dan contact met u opnemen.