Zondag 23 sept receptie voor Gerda van Beesten

Op koningsdag mocht onze scriba Gerda van Beesten een lintje in ontvangst nemen van onze burgemeester Erica van Lente. Nu de regels rondom corona het toelaten willen wij als Brugkerk Gerda graag alsnog een receptie aanbieden en wel aanstaande zondag 26 september 2021. U wordt van harte uitgenodigd om Gerda alsnog te komen feliciteren onder het genot van een hapje en drankje!

Het geheel ziet er als volgt uit:

Het gebruikelijke koffiedrinken na de ochtenddienst verplaatsen wij dit keer naar vóór de dienst, u bent al om 09.00 uur in de Brugkerk welkom voor een kop koffie. DE RECEPTIE ZELF BEGINT aansluitend op de ochtenddienst ROND HALF ELF. Het staat u uiteraard vrij om ook de ochtenddienst bij te wonen, die begint om 09.30 uur. Welkom!