Zondag 4 juli: Themadienst Zin in de Zomer!

A.s. zondag 4 juli is er weer een themadienst. De laatste voor de zomervakantie. We willen u en jullie overladen met zonneschijn. In deze dienst willen we elkaar weer gaan ontmoeten. We starten s’ ochtends samen met KOFFIE. U mag zelf wat lekkers maken voor bij de koffie meenemen. Daarna hebben we EEN KORTE DIENST en aansluitend gaan we EROPUIT. Op de FIETS of WANDELEND. Ook mag u er natuurlijk voor kiezen om IN DE KERK te blijven. Bij terugkomst in de kerk zal er EEN VERKOELENDE VERRASSING voor iedereen zijn. De inloop voor koffie en wat lekkers is vanaf 09.15. De dienst zal starten om 09.45. En de ochtend eindigt rond 12.00 uur. We hopen op mooi weer en weer prachtige ontmoetingen. De werkgroep Themadiensten.