Schoolkerkdienst

De ochtenddienst van a.s. zondag 30 mei wordt heel bijzonder. We vieren met elkaar de eerste van twee schoolkerkdiensten van dit jaar. We doen dat vooral online, via internet: de kinderen van de scholen zitten niet in de kerk, maar volgen de dienst vanaf thuis. In de dienst laten we de prachtige bijdragen zien die zij ter voorbereiding van de dienst op school hebben gemaakt.

IN DE KERK ZELF IS PLAATS VOOR DERTIG KERKGANGERS, SCHROOMT U NIET OM NAAR DE KERK TE KOMEN ALS VOLWASSENE, ER IS – omdat de kinderen alles vanaf thuis volgen – VAST PLEK VOOR U.

Het thema van de dienst is “ D E A R K V A N N O A C H ” , een boeiend verhaal dat werkelijk tot de verbeelding spreekt als je er eens goed bij stilstaat. Laat je verrassen wat het allemaal wordt en ga de dienst óók volgen. Via kerkdienstgemist.nl, afgestemd op Lemelerveld en de Brugkerk, of live door naar de Brugkerk te komen. Welkom!

De collecte is bestemd voor het kerkelijk beheer.