Bevestiging ambtsdragers

In de online-kerkdienstuitzending van zondagochtend 28 februari mogen we drie nieuwe mensen bevestigen, een jeugdouderling, een seniorenouderling en een kerkrentmeester! Verder worden de voorzitter, de scriba en een diaken herbevestigd. Daar zijn wij heel blij mee!
Inhoudelijk staan wij a.s. zondag weer stil bij een van de “zeven werken van barmhartigheid”: de dorstigen drinken geven: “Ik had dorst en jullie gaven mij te drinken!” (Mat. 25: 36)…
OPROEP: We zouden het fijn vinden als zo veel mogelijk mensen halverwege de dienst via Google Meet live zouden willen inloggen in de dienst om hen met een gezamenlijk volmondig “ja” als ambtsdragers welkom te heten in ons midden. De code/internetlink wordt op aanvraag (via gnaber.vdm@gmail.com) op zaterdagavond toegestuurd.