Meditatieve Kwartiertjes starten opnieuw!

’t Is weer 40dagentijd voor Pasen; in kerkenland een tijd van eenvoud en bezinning, maar ook van oecumene(=eenheid) en samenwerking. De vier kerken in Lemele/ Lemelerveld doen dat online: de RK Heilig Hart Kerk, de prot. Brugkerk en de Ichthuskerk en de geref. kerk “De Lichtbron”.
De vier kerken zenden Meditatieve Kwartiertjes uit; korte vieringen met iets van bezinning, die maar een kwartiertje, half uurtje duren. Afgelopen zomer waren deze vieringen een groot succes, veel mensen stemden eropaf! Er worden nu vier vieringen per week uitgezonden, startend op 22 februari 2021, telkens om 19.00 uur. Op maandag en dinsdag vanuit de Brugkerk, op woensdag vanuit de Ichthuskerk, beide via  kerkdienstgemist.nl . Op donderdag is de Heilig Hart Kerk aan de beurt, te vinden op www.parochielemelerveld.nl
Voer voor hart en hoofd, van harte aanbevolen!