Kerkbalans 2021

Kerkbalans 2021 – In verband met de maatregelen rond de lockdown gaat  de Kerkbalans 2021 anders dan anders. U krijgt in de periode na 10 feb van de contactpersonen een envelop waarop ook de datum staat waarop de envelop weer wordt opgehaald. Dit alles willen we zo veilig mogelijk doen, dus zal de contactpersoon een mondkapje te dragen.

Net als voor een huishouden is een gezonde financiële situatie belangrijk voor de kerk. Daarom vragen we elk jaar van u als gemeentelid om een bijdrage. Het is een vrijwillige bijdrage, maar we kunnen niet zonder. Zeker niet nu ook de collecte inkomsten door de digitale diensten beduidend minder zijn. De inkomsten uit de Actie Kerkbalans vormen namelijk de financiële basis voor onze kerk. We hopen dan ook dat we weer op u mogen rekenen. Dankzij uw bijdrage kunnen we onze belangrijke taken nu blijven vervullen en nieuwe plannen maken voor de kerk van morgen.

We hebben elkaar juist in deze tijd hard nodig en een ieder kan op zijn of haar wijze een bijdrage leveren. Daarvoor zeggen we u nu al hartelijk dank. Samen sterk voor onze Brugkerk.