EEN DERTIGTAL – MET MONDKAPJES

Vanaf a.s. zondag kunnen wij in de Brugkerk ’s ochtends in de kerkdienst MAXIMAAL DERTIG KERKGANGERS verwelkomen. Dit naar aanleiding van het resultaat van het overleg van minister Grapperhaus met de kerken.
Wees ondanks dat wat beperktere mogelijkheden van harte welkom!! U hoeft zich niet speciaal aan te melden voor de dienst, kunt er zo naartoe gaan! Eenmaal binnen wordt wel even naar uw contactgegevens en naar uw gezondheid geïnformeerd. DE KINDEREN TOT TWAALF JAAR EN DEGENEN DIE OP DE ZONDAG IN WELKE VORM DAN OOK “DIENST”DOEN, hoeven niet bij de dertig opgeteld te worden en mogen er sowieso bij zijn! Mocht op het moment dat u binnenkomt onverwacht het dertigtal bereikt zijn, zullen wij u verzoeken de dienst elders online te volgen, bijv. thuis, via kerkdienstgemist.nl.
Eerder al hebben wij bekend gemaakt dat wij in de komende tijd ook met mondkapjes gaan werken. Naast degenen die op welke manier dan ook dienst doen in de kerk, VERZOEKEN WIJ OOK ALLE KERKGANGERS MONDKAPJES TE DRAGEN bij het binnenkomen in, lopen door en bij het verlaten van de kerk. Eenmaal op de zitplaats, kan het mondkapje er af. Dat is dan veilig genoeg, omdat we nog steeds niet mogen zingen.

What do you want to do ?

New mail