MONDKAPJES EN DE BRUGKERK

Naar aanleidingen van de adviezen van de overheid en omdat ook in Lemelerveld het aantal besmettingen oploopt, heeft het moderamen besloten in de Brugkerk HET DRAGEN VAN MONDKAPJES IN TE VOEREN. Vanaf morgen draagt bij binnenkomst, verlaten en bij het lopen door de Brugkerk (voor en na de dienst) iedereen die “dienst” heeft een mondkapje. (“Dienst” hebben onder andere de koster, predikant, organist, beamer, camera, zangers en de ambtsdragers van dienst). Ook gemeenteleden (ouder dan 12 jaar) die komen om de dienst te volgen wordt geadviseerd om een mondkapje te dragen. Zodra je hebt plaatsgenomen op een stoel kan het mondkapje af. Bij het houden van het lopend avondmaal zullen we morgenochtend vooral letten op het houden van voldoende afstand van elkaar. Van harte welkom in de Brugkerk!