ZONDAG 9 AUGUSTUS COLLECTEREN WIJ VOOR BEIROET

Door de enorme explosie in de haven van Beiroet zijn zeker 135 doden en duizenden gewonden gevallen. Zeker de helft van de stad is beschadigd en 300.000 mensen zijn dakloos. De nood is hoog: Libanon zucht al onder een zware economische crisis en de gevolgen van de coronacrisis. Onze landelijke Kerk in Actie is noodhulp gestart via het internationale kerkelijk netwerk en via de eigen partners ter plekke. Ieders steun voor Libanon is zeer hard nodig!

Wij van de Brugkerk in Lemelerveld hebben besloten om de collecte van a.s. zondag te bestemmen voor Beiroet! Als u graag een bedrag wilt geven, kan dat op twee manieren: u kunt een bedrag overmaken op het rekeningnummer NL56.RABO.0127.8966.51 van de diaconie, onder vermelding van het woord Beiroet.

U kunt zondag ook gebruik maken van de app Givt op uw mobiele telefoon. Al vast hartelijk dank voor uw gaven!