Extra oproep voor inleveren producten voor de paasactie

De paaspakket inzamelactie voor de minima door het Sociaal Steunpunt Kerken komt door de corona problemen moeilijk op gang. Doordat kerkdiensten niet doorgaan komt er niets binnen bij de kerken. (zie ook onderaan dit artikel)  Alleen bij de Coop is een inzamelpunt, maar ook daar komt minder binnen dan andere jaren.
Minima, die afhankelijk zijn van de voedselbank, krijgen in deze coronacrisis veel minder producten dan voorheen. Vooral voor hen is het belangrijk dat SSK goed gevulde paaspakketten kan brengen.

Alleen nog deze hele week staat de boodschappenkar van SSK bij de Coop, alleen daar kunt U producten inleveren. Komt U niet bij de Coop dan kunt U ook een bijdrage overmaken op bankrekeningnummer NL 23 RABO 0120848643 t.n.v. D.J. van Leussen, onder vermelding van bijdrage paaspakketten. Van Uw bijdragen worden dan producten of waardebonnen gekocht. Laten we vooral in moeilijke tijden een beetje voor elkaar zorgen.

Uw gift kunt u ook via GivT doneren.
Bedrag invullen,  Klik op volgende,
kies Lijst,
kies PKN Brugkerk Lemelerveld,
Klik op Geven

en klaar.  Alvast bedankt