40 dagentijd in de Brugkerk: Vrijheid; Sta op!

Door de Corona gaan de activiteiten van de 40 – dagentijd niet door. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn zullen we u op de hoogte brengen.

 

Dit jaar gaan we ook weer activiteiten organiseren om deze 40-dagen tijd inhoud te geven. Hieronder het Programma. Stil staan, herdenken en loslaten. Het onderwerp voor de 40-dagentijd is Vrijheid; Sta op. In het weekend van Pasen wordt er Lemelerveld 75 jaar bevrijding gevierd. De koppeling tussen de veertigdagentijd, Pasen en bevrijding is makkelijk gemaakt.

Want immers gaat de 40-dagen periode na de carnaval tot aan Pasen over bezinning, herinneren en loslaten om vervolgens te kunnen zeggen; Sta op! Je wordt bevrijd en kunt een nieuwe start maken. We hebben wederom een programma gemaakt om invulling te geven aan de 40 dagen periode: We organiseren vastenmaaltijden, stiltewandelingen en bijna elke week een extra activiteit; film, paasbingo, symbolische bloemschikken. In Onderweg, op de website, op Facebook, tijdens de beamerpresentaties en tijdens de afkondigingen zal het programma van die week worden opgenomen.

Voor het totale programma en de datums zie hier het overzicht.  programma-2