Themadienst

17 november wordt de dienst georganiseerd door de themadienstcommissie. We gaan een bijzondere dienst samen met de kinderen vieren rondom het scheppingsverhaal zoals de groeibijbel ons dat vertelt. Samen kunnen we een nieuwe wereld scheppen, een wereld waarin we oog en oor hebben voor elkaar. We willen graag dat alle kerkgangers kunnen ervaren wat de kinderen ‘beleven’ in hun eigen bijeenkomsten. Na een gezamenlijke start kunnen we aansluiten bij één van de groepen:de weekpreekcake of de weekpreekbrunch. en natuurlijk hebben we daar ook cake of ander lekkers bij nodig. De baklustigen onder ons zijn hierbij van harte uitgenodigd zich uit te leven.Heb je geen zin om actief te zijn dan kun je ook gewoon in de kerkzaal blijven waar genoeg te beleven valt. Laat deze kans niet voorbij gaan.