Brugkerk Gospeldienst

Op 13 oktober is er een Gospeldienst in de Brugkerk in Lemelerveld. Thema voor deze dienst is  “ Geloven is vertrouwen “. De dienst begint om 9.30 uur een is toegankelijk voor iedereen. Medewerking wordt verleend door het Gospelkoor “ Shine “ uit Nijverdal.

Wie is Gospelkoor Shine? Interkerkelijk Gospelkoor Shine uit Nijverdal bestaat sinds september 1998. Een aantal enthousiastelingen, die de leeftijd van een jongerenkoor te boven waren, maar wel graag gospelliederen zingen, startten destijds een gospelkoor voor 30 plussers. Inmiddels is deze leeftijdsgrens losgelaten.

André Bijleveld en band
Vanaf het begin heeft André Bijleveld de artistieke leiding in handen. Andre Bijleveld is tevens dirigent van Next Generation, The Young Church Singers uit Apeldoorn, Mozaiek uit Goor, Onderweg uit Almelo, Benediction en de Trefpunt Praiseband uit Enschede en de Gospelboulevard. Daarnaast is Andre vast jurylid van EO-Korenslag. Engels- en Nederlandstalig repertoire .

Het koor zingt werken van Kirk Franklin. Michael W. Smith, Kurt Carr, Eric Thomas, Billy Funk, Eric Lagerström en nog andere liederen.

U komt toch ook?