Update Nacht zonder Dak

Nacht zonder Dak
Zaterdag 7 september is het zover: Nacht zonder Dak! Onze twaalfplussers gaan die nacht slapen in eigengemaakte krotjes van karton en plastic. Met deze actie hopen zij geld in te zamelen voor jongeren die altijd moeten overnachten in zo’n krotje. Alles vindt plaats op het terrein van de scouting, waar u van harte welkom bent om een kijkje te komen nemen. Ook kunt u de jongeren op zondagmorgen 8 september, tijdens het ontbijt van de startzondag ontmoeten.
U kunt de jongeren ondersteunen! Sponsor één of meerder deelnemers óf laat uw auto wassen op zaterdag 7 september tussen 15.00 en 17.00 uur. Dit kan in de wasstraat die wordt opgebouwd rondom de Brugkerk. Terwijl uw auto wordt gewassen, kunt u genieten van een kopje koffie of thee. Daarnaast komt het Leger des Heils met de soepbus en kunt u, tegen een vergoeding, genieten een heerlijke kop soep!