Nacht zonder Dak

Elke twee jaar doen we met onze twaalfplussers mee aan de actie “Nacht Zonder Dak”. Dit is een initiatief van de christelijk hulp- en ontwikkelingsorganisatie Tear. De jongeren gaan in zelfgemaakte hutten van karton en plastic een nacht doorbrengen. Hiermee hopen zij sponsorgelden op te halen, waarmee straatjongeren in het buitenland kunnen worden geholpen.

Dit jaar vindt “Nacht Zonder Dak” plaats op 7 en 8 september.

U kunt helpen door één van de jongeren te sponsoren. Ook kunt u uw auto laten wassen op zaterdagmiddag 7 september tussen 15.00 en 17.00 uur. Er zal dan een heuse wasstraat zijn ingericht rondom de Brugkerk.

Kinderen van 12 jaar en ouder, die zich nog niet hebben aangemeld, maar wel willen deelnemen, kunnen zich opgeven via: jeltjeanna87@hotmail.com. Daarnaast is hulp in de vorm van toezicht gedurende de avond en nacht van harte welkom, hiervoor kunt u zich ook opgeven via genoemd e-mailadres.