Themadienst

Laat jij de kerk bloeien? Zondag 10 februari hebben we een themadienst met het thema: Laat jij de kerk bloeien? In deze dienst staat het vrijwilligerswerk in de Brugkerk centraal. Welk vrijwilligerswerk doe jij? Wat voor groepen vrijwilligers zijn er? Samen gaan we rondreizen in de wereld van de vrijwilligers. We gaan er met z’n allen een feestelijke dienst van maken. Daarom nodigen we u van harte uit deze bijzondere dienst met ons mee te vieren. We zien u graag.

Vrijwilligers opgelet! Aansluitend op de dienst van zondag 1 0 februari bent u welkom voor een gezellig samenzijn met koffie, een hapje en een drankje. Speciaal voor u als vrijwilliger. Ontmoet andere vrijwilligers van de Brugkerk. Even lekker bijkletsen en anderen leren kennen. Wat doet iemand in het dagelijks leven en wat doet hij/zij binnen de Brugkerk? Komt u ook? Dan maken we er samen een dienst van met een bijzonder tintje en nadien een spontane en gezellige ontmoeting met elkaar. Zeg het voort!