Kerkbalans 2019

De vrijwilligers vragen wij op dinsdag 15 januari om 19.00 uur de enveloppen  op te halen en op 29 januari vanaf 19.00 uur weer in te leveren. Samen aan de slag voor onze kerk.

In de tweede helft van januari halen 40.000 vrijwilligers in 2000 kerken geld op  voor hun plaatselijke kerk. Dat is hard nodig. Om kerken actieve geloofsgemeenschappen te laten zijn waar leden elkaar ontmoeten in de vieringen en worden bemoedigd en geïnspireerd. Om kerken geloofsgemeenschappen te laten zijn waar de sacramenten worden bediend en waar iedereen altijd – of u nu lid bent of niet- terecht kan voor praktische steun of een luisterend oor. Geef daarom aan uw kerk. Zodat uw kerk kan blijven bestaan en geven aan anderen. Help mee en geef aan uw eigen kerk wat u kunt missen.

Geef slim. Uw bijdrage aan Kerkbalans is (deels) aftrekbaar voor de belasting. Geeft u een periodieke gift? Dan kunt u het volledige bedrag aftrekken. Zo krijgt u van de belastingdienst meer terug. U leest hier alles over op kerkbalans.nl

Kerkbalans is een gezamenlijke actie van de Rooms-Katholieke Kerk, de Protestantse Kerk en de Oud- Katholieke Kerk in Nederland. Zij vragen hun leden om jaarlijks te geven voor de lokale kerk. Zodat de kerk kan geven aan anderen.