Startzondag 9 september

Het is weer feest in de Brugkerk!! Noteer in je agendazondag 9 september 9.30 uur Startzondag!  We vieren die dag dat we alweer 15 jaar gemeente zijn in de Brugkerk.

We hebben een gezellig, actief en creatief programma voor jong & oud in elkaar gezet en hopen dat iedereen die zich op welke manier dan ook verbonden voelt met de Brugkerk komt, om hier samen op te proosten! Het programma zal rond de middag afgelopen zijn.

Natuurlijk is een feest geen feest zonder taart, dus hierbij een oproep aan alle enthousiaste taartenbakkers: Wie wil er iets lekkers bakken? Meld je aan bij Jeltje Anna via tel : 06 18226300 mail, mail jeltjeanna87@hotmail.com .

Vergeet je fiets en je goede humeur niet mee te nemen, dan komt het helemaal goed!  Kun je niet fietsen; geen zorg, de paarden staan te trappelen!

Tot dan!! Groeten vanuit de feestelijke werkgroep themadiensten