De versiering voor de tentviering is klaar


Met een klein clubje ; 10 in totaal zijn we woensdagmiddag 11 juli heel goed bezig geweest. We hebben geluisterd naar het verhaal van Roeksis en alle duiven en slangen die Frans Koerhuis had uitgezaagd zijn mooi van felle kleurtjes voorzien. Frans bracht zelfs een hele grote 3D duif mee, ook die mocht helemaal geverfd worden. Met zo’n klein clubje kinderen was er die 2 uurtjes dus genoeg te doen. Alle kleine 3D duifjes en ook alle slangen groot en klein zijn geverfd. Het was super gezellig, omdat er tijdens het verven over van alles en nog wat werd gekletst. Het resultaat van alle geschilderde slangen en duiven mag er wezen en zal de tent mooi sieren tijdens de tentviering in de Lemelerveldse feestweek. U komt toch ook kijken; zondagochtend 12 augustus 10:30 uur in de feesttent op het kermisterrein. Duiven en slangen hebben alles met het thema te maken, maar u zult verrast zijn welke kant het onderwerp nog opdraait.