Palmpassen, Hosanna

Lieve kinderen, ouders, verzorgers.. Zondag 25 maart is het weer Palmpasen, ook in de kerk.  Dit jaar vieren we dit in de H. Hartkerk. Daarna zullen we samen naar het Anker gaan!  En bij Palmpasen hoort een palmpaasstok… Wat was dat ook alweer, Palmpasen? Oh ja, toen kwam Jezus de stad in. De mensen vonden het geweldig! Ze juichten en zwaaiden met takken. Voor ons zijn dat de palmpaasstokken. Deze palmpaasstokken gaan we samen maken op:

WOENSDAGMIDDAG 21 maart VAN HALF TWEE  TOT HALF VIER in de Brugkerk. Als je niet kunt mag je jouw Palmpaasstok natuurlijk ook zelf thuis maken.

De viering is op ZONDAG 25 maart om 10.00 UUR IN DE H.HARTKERK  Contactpersonen zijn: Herma Schepers (Brugkerk) en Marjon van Leusen (Heilig Hart Kerk). U kunt uw kinderen aanmelden bij: Herma: ejrschepers@gmail.com Marjon: marjonvanleusen@gmail.com