Kerstdiner op tweede kerstdag

Op tweede kerstdag wordt er in de Brugkerk een diner gegeven waarbij ont-moeten centraal staat. Iedereen mag aanschuiven, jong en oud, alleenstaanden en gezinnen, kerkelijk gebonden en zeker ook niet-kerkelijk gebonden Lemelervelder. Vooral mensen en gezinnen, die na drie zondagen er graag uit willen of waarbij deze dure maand geen ruimte laat voor extra’s, worden van harte uitgenodigd. We serveren een 4 gangen diner in de thema’s rood en goud.  Voordien willen we graag dat u een keuze maakt in rund/kip of vegetarisch. De rest blijft een verrassing. We hebben een kindertafel waarbij de tijd en gerechten worden aangepast. Nadien draaien we een film in de oppasruimte, zodat u kunt genieten van het diner.

Tussen 16.00-16.30 is het ontvangst met een gepast drankje en versnaperingetje . U hoeft geen galakleding aan, maar feestelijke kleding is leuk. We vragen een vrijwillige bijdrage naar mogelijkheden en is dit niet mogelijk dan wordt een bijdrage niet verwacht. Gemeenteleden vragen we om mee te doen en mensen uit te nodigen. Daarnaast hopen we flessen wijn te mogen ontvangen, om de kosten te drukken. Deze kan in de aankomende weken inleveren in de kerk. Ook hebben we nog hulp nodig bij het voorbereiden van de maaltijd, klaar zetten van de tafels en versieringen en serveren. Natuurlijk mag u dan ook aanschuiven. We hebben een kok die het diner heeft uitgedacht en de voorbereiding organiseert, tafelschikking en versiering zijn voorbereid. U kunt zich opgeven via een bericht op Facebook: Brugkerk Lemelerveld Mail: geryvanzijl@gmail.com  Bellen: 0572-367903 of Whatsapp 06-14311198 Of een opgavelijst in de kerk.( Dinsdagmiddag zeker open).